Napolitaanse pizza: de lekkerste ter wereld

Een heerlijke krokante korst, smeuïge bodem en mozzarella: dat is de Napolitaanse pizza. Napels is de bakermat van de échte Italiaanse pizza. En daar zitten strenge regels aan, want een Napolitaanse pizza is vakmanschap, een ambacht, een kunst met alleen de allerbeste ingrediënten. Neem je een hap uit een Napolitaanse pizza? Dan voel je gelijk de sluimerige warmte van de Italiaanse zon. Je ziet jezelf heerlijk genieten in de azuurblauwe baai van Napels met de machtige vulkaan Vesuvius op de achtergrond. Salute!

Napolitaanse pizza vs. Romeinse pizza

Hoe herken je een Napolitaanse pizza eigenlijk? Nou, een Napolitaanse pizza heeft een opvallende hoge knapperige korst. Deze korst is zacht en heeft overal gepofte luchtbellen met brosse geblakerde brandplekken. Ook is een Napolitaanse pizza vaak iets kleiner dan een Romeinse pizza. De pizzaiolo maakt de Napolitaanse pizza helemaal met de hand en bakt deze altijd in de traditionele stenen houtoven op ongeveer 450 graden. De Burgemeester van Napels is dé pizzeria in Leeuwarden die echte en lekkerste Napolitaanse pizza’s maakt!

Napolitaanse pizza op locatie

Authentieke Napolitaans pizza’s van ons op locatie? Bijvoorbeeld bij een bruiloft of verjaardagsfeest? Dat kan! Wij maken verse traditionele pizza’s op de locatie waar jouw gasten gegarandeerd van zullen genieten. Liever zelf een keer proberen een Napolitaanse pizza te maken? Kom dan gezellig bij ons in de pizzamobiel staan en maak als een echte pizzabakker de lekkernijen voor jouw gasten klaar.

  • Reserveren
  • Di – Za 11:00 – 22:00Zo 15:00 – 22:00

napolitaanse pizza