Pizza eten in Leeuwarden

Wil je pizza eten in Leeuwarden? Kom dan naar de Burgemeester van Napels. Bij ons kun je de allerlekkerste Napolitaanse pizza’s proeven in de hele stad! Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en authentieke Italiaanse recepten. Pizza eten in Leeuwarden was nog nooit zo heerlijk. We zitten in het centrum van Leeuwarden, op loopafstand van het station en de parkeerplaats in het Zaailand. We zijn geopend voor de lunch én diner. Kom langs en waan je direct in bella Italia!

Pizza Leeuwarden: het menu

Kun jij kiezen uit het menu vol Napolitaanse pizza’s en smaakvolle klassieke pasta’s? Van de eenvoudige en altijd lekkere pizza Margherita tot de smaakexplosie van de pizza Salsiccia Speciale met pittige salami, venkelworst, mozzarella en Spaanse peper. En wat dacht je van de heerlijke lasagne, tagliatelles en spaghetti? Ook als je vegetarisch bent, kun je je hart ophalen aan de Italiaanse keuken van de Burgemeester van Napels. En zelfs voor de allerkleinsten hebben we een speciaal menu.

Pizza Leeuwarden of ergens anders

Waar je ook bent, je kunt altijd genieten van al het heerlijks van de Burgemeester van Napels. Kom gezellig tafelen bij ons in het restaurant in hartje Leeuwarden. Wij zorgen voor een onvergetelijke sfeer en lekkere maaltijden. Of huur de pizzaoven! Onze pizzabakkers komen met de mobiele houtoven naar jou. Perfect voor feesten, bruiloften of jubilea. Terwijl jouw gasten genieten van de antipasta en insalata, bakken onze vakkundige pizzabakkers de heerlijkste Napolitaanse pizza’s op locatie. Benieuwd? Bel ons: 058 202 72 72.

  • Reserveren
  • Di – Za 11:00 – 22:00Zo 15:00 – 22:00

pizza leeuwarden