Lunchen in Leeuwarden?

Kom naar de Burgemeester van Napels! Voor de lekkerste Italiaanse lunch kun je bij ons terecht. Ben je een dagje uit in Leeuwarden? Bijvoorbeeld om te shoppen in het knusse stadscentrum of om een van de vele culturele bezienswaardigheden te bewonderen? Strijk dan tijdens het middaguur bij ons neer voor een heerlijke knapperige belegde calizini’s en crostini, een Italiaanse pasta of een goed gevulde insalata!

Frisse Italiaanse salades

Gezellig lunchen in Leeuwarden doe je bij ons. Ontsnap even helemaal aan de bruisende stad en laad lekker op terwijl je geniet van een heerlijke lunch. Al onze pizza’s en pasta’s worden bereid volgens authentieke Italiaanse recepten. Ga bijvoorbeeld voor de overheerlijke klassieke insalata caprese. Een frisse salade met zachte buffelmozzarella, tomaat, geurige basilicum en natuurlijk olijfolie en brood. Of kies voor een van de vele andere heerlijke salades. Neem een kijkje op onze menukaart.

Pizza en pasta lunch

Liever een lekkere warme lunch? Kies dan voor jouw lunch een van onze vele authentieke Napolitaanse crostini en heerlijk belegde calizini’s. Eén hap en je waant je direct in een karakteristiek Italiaans dorpje met de heerlijke warme mediterrane zon. Van smakelijke tagliatelle met een klassieke saus uit Bologna tot een rijke ravioli met eekhoorntjesbrood en witte wijn. Italiaanse crostini en belegde calizini’s, het kan allemaal bij ons!

lunch leeuwarden